avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Apa refulata in casa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Apa refulata in casa

Intr-o seara am gasit apa refulata in apartament, prin teava de scurgere principala de la bucatarie in chiuveta, si apoi pe jos. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac in situatia asta. Multumesc
Cel mai recent răspuns: anda_p , utilizator 12:57, 18 Iunie 2015
Sa chemati instalatorul sa bage "sarpele" pe conducta si s-o desfunde.
Sesizati oficial presedintele de asociatie sa dispuna verificarea instalatiei de scurgere generala care s-a colmatat
Si ,pentru ca in viitor sa nu va mai confruntati cu astfel de probleme,analizati oportunitatea instalarii unei vane antiretur
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2015
ynocentta, utilizator
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scurgerea infundata ContSters233635 ContSters233635 ASOCIATIA are drept sa puna sigiliu la apometre sa le citeasca,dau indexsul la ASOCIATIE dar am avut o problema in casa mi sa infundat scurgerea la bucatarie ... (vezi toată discuția)
Modificarea coloanei de scurgere Larrry Larrry Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul 1 si intr-un singur an (de cand locuiesc aici) mi-a refulat apa de la bucatarie de cel putin 5 ori, si ... (vezi toată discuția)
Problemă părți comune la bloc Nicom13 Nicom13 Tocmai ce am fost inundați cu apa in apartament, venită de pe scurgerea blocului. Vecina de sus spăla hainele la masina de spălat iar scurgerea, cel mai ... (vezi toată discuția)