avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ABSENTE NEMOTIVATE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ABSENTE NEMOTIVATE

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie?
- am un salariat cu CIM pe 1 luna (expira pe 20 iunie 2015) care absenteaza nemotivat din data de 12.06.2015, fara a lua legatura cu noi, nici noi nul-am putut contacta. In acest caz cum este corect sa procedez?
1. daca nu apare pana la data de 20.06.2015 il trec in pontaj nemotivat si fac incetarea de drept a CIM , iar absentele nemotivate din pontaj le trec in adeverinta de vechime?
2. este obligatorie suspendarea CIM pentru absente nemotivate ( in acest caz) REgul. Intern prevede ca la 3 zile nemotivate se desface cim?


Cel mai recent răspuns: comancorinaadelina , utilizator 11:33, 17 Iunie 2015
Multumesc. Dar am o neclaritate, operarea in revisal se face pe 18, (sambata, zi nelucratoare)- adica este zi nelucratoare dar eu trebuie sa vin sa operez revisalul? sau doar hartia , fizic?
Totul il puteti face in data de 20.07.2015.
Multumesc, acum sunt lamurita pe deplin si asa gandeam si eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incetare cim Michaela_D Michaela_D Buna ziua, Daca data incetare ptr cim determinat este intr-o zi nelucratoare, se inceteaza in ziua respectiva nelucratoare sau in prima zi lucratoare. Si ... (vezi toată discuția)
Operare nemotivate in revisal Herra_ Herra_ Buna ziua, 1. Avem o persoana careia i-am trimis citatii de prezentare in vederea concedierii disciplinare. Pana aici, totul e simplu....sau cel putin ... (vezi toată discuția)