avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura manopera in EU
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura manopera in EU

Service auto platitor TVA a efectuat lucrari de reparatii la masina unei firme din Malta.Au cod ingesitrare TVA.Atat piesele cat si manopera le facturez fara TVA sau manopera cu TVA.(asa am gasit facturi in arhiva....si nu stiu de ce)Multumesc!
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 18:56, 19 Iunie 2015
cred ca invers.
manopera fara tva si piesele cu tva intrucat nu exista dovada parasirii teritoriului romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manopera+piese auto ungaria me.elena me.elena Buna ziua Am si eu urmatoarea probl:o firma din Romania a avut un accident cu una dintre masini in Ungaria iar reparatia auto a facut-o acolo primind 2 fact ... (vezi toată discuția)
Reparatie auto in ungaria,factura austria,declaratie 390? office.carmen office.carmen O firma solicita o depanare auto pe teritoriul ungar.Se efectueaza interventia,apoi se primesc doua facturi : una de la firma maghiara,cuprinzand valoarea ... (vezi toată discuția)
Anulare factura de catre garda financiara vasilemb vasilemb Buna ziua, Recent am avut un control inopinat de la Garda Financiara datorita unei societati cu care am lucrat acum mai bine de 8 luni. Ideea este ca dupa ... (vezi toată discuția)