avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru imobiliar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru imobiliar

um scot o constructie demolata din cadastru in conditiile in care am demolat/o fara autorizatie
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 18:54, 19 Iunie 2015
Mergeti si scoateti autorizatie de demolare (platiti si amenda) sau chemati un inspector de la primarie, ii spuneti ca a picat singura, apoi s-a evaporat (resturile le-au furat tiganii) si il rugati sa intocmeasca un Pv de constatare, cu care va scadeti din evidentele fiscale apoi de la cf.
Conform disp L nr 7/1996 republicata,notarile din registrul national de intabulare imobiliara ,se pot radia fie prin inscris autentificat ,fie prin hotarare judecatoreasca definitiva
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2015
ynocentta, utilizator
Radierea înscrierii dreptului de proprietate şi a celorlalte drepturi reale se va face în temeiul actului care exprimă consimţământul titularului la stingerea lor, cu excepţia drepturilor care se sting la împlinirea termenului menţionat în înscriere sau a drepturilor viagere care se sting prin moartea titularului lor.
Hotărârea judecătorească, definitivă şi irevocabilă, sau, în cazuri anume prevăzute de lege, decizia autorităţii administrative va înlocui actul prevăzut la alin. 1 şi 2.
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2015
trandafir2, moderator
Pentru radierea unei construcții demolate este necesară o cerere tip, autorizația de demolare , pv. de demolare, documentația cadastrală, dovada achitării taxei(60lei)
După cum observați este nevoie de AC de demolare și nu de hotărâre jud.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea cadastrului si a publicitatii imobiliare fanamarius fanamarius BUNÃ,VÃ ROG SÃ MÃ LÃMURIŢI DACÃ SE POATE CU PRIVIRE LA art 20 şi art 22lit a din legea cadastrului si a publicitatii imobiliare şi art 49 tot din ... (vezi toată discuția)
Radiere sulta din cf. buna ziua , problema mea este urmatoarea ,tatal meu detine un ... valente valente Buna ziua , problema mea este urmatoarea ,tatal meu detine un teren care este grevat de o datorie unor rude sub forma de sulta,am cerut in instanta prescriptia ... (vezi toată discuția)
Privilegiul vanzatorului... ContSters4579 ContSters4579 ...daca la cumpararea dreptului de proprietate asupra unui imobil nu este nevoie de prezenta ambilor soti considerati ca in cazul in care pretul nu se achita ... (vezi toată discuția)