avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducere fara permis

Buna dimineata
In urma cu 2 ani fostul meu sot a fost prins conducand un autoturism fara permis.
A fost retinut, intre timp l au pus in libertate cu conditia sa se prezinte la sectia de politie cu un avocat. El nu sa prezentat. A fost trimis in instanta sa fie judecat. Nici acolo nu sa prezentat. Astazi am aflat ca a fot gasit la munca si retinut la sectia de politie.
Ce se poate intampla cu el? Va face puscarie. Intreb asta deoarce am impreuna cu el o fetita care este la mine si plange rau la aflarea acestei vesti.
Ce trebuie facut ca sa scape?
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:07, 16 Iunie 2015
Trebuia sa faca ce I-a zis politia.
Acum e greu de spus ce se mai poate face fara ca avocatul sa vada ce este la dosarul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal AlexB1993 AlexB1993 Buna ziua , am fost prins conducand un autovehicul , 300 de metrii , prins de catre politie si intocmit dosar penal , alcolemie zero , ce pot patii? Sa ma ... (vezi toată discuția)
Consum de alcool la volan busubogdan busubogdan Buna ziua, recent am fost prins conducand un autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice , mentionez ca am facut un accident , fara victime , in masina ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)