De la ora 11:00, pelive.avocatnet.ro,are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică
Buna ziua!
As vrea sa ma lamuriti intr-o problema.
Lucrez la o firma ca tehnician mecanic (desi pregatirea mea este de inginer mecanic) si acum firma fara o marire de salariu sau alte beneficii vrea sa ma numeasca in functia de responsabil mentenanta pe firma. POoate face acest lucru in baza unei decizii a administratorului? Aceasta in cazul in care eu nu semnez aceasta decizie. Dupa cite stiu eu numirea in fucntie se face in baza unui act aditional la contractul de munca....iar acesta ca sa aiba valabilitate legala trebuie semnat de ambele parti.
va multumesc!
cu deosebit respect
Lucian Tripon
Intr-adevar, modificarea functiei se face in baza unui act aditional la c.i.m. , insa angajatorul are posibilitatea ca printr-o decizie unilaterala sa va delege atributii in sensul mentionat de dvs.
multumesc pentru raspuns.
Oricum am atributii de rasponsabil de mentenanta, doar verbal, problema este ca in momentul in care m-ar pune pe functia respectiva ar trebui sa-mi mareasca salariu, ceea ce el (angajatorul) nu o face iar pentru salariul pe care il am acum nu sunt dispus sa-mi iau o astfel de raspundere si sa semnez un act aditional la contractul individual de munca. Ceea ce nu am inteles eu este daca din momentul in care se emite decizia eu o sa am raspunderea legala atrasa de aceasta functie de responsabil mentenanta?