avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna angajat nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna angajat nou

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: un salariat nou, angajat din 1.06.2015 m-a instiintat ca doreste co din data de 7 septembrie anul in curs. Are dreptul sa ia concediu daca nu are un an vechime?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena198923 , utilizator 11:45, 16 Iunie 2015
Nu mai exista text de lege care sa conditioneze acordarea CO dupa o anumita perioada timp.

Prin urmare, salariatul are dreptul la CO.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna adidor adidor Un angajator poate conditiona sa imi iau concediul de odihna intr-o anumita perioada ? (vezi toată discuția)
Co in perioada de preaviz RoxanaSB RoxanaSB Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o clarificare privin CO in perioada de preaviz. Conform vechimi in munca am dreptul la 23 de CO pe an. Pana in momentul ... (vezi toată discuția)
Drept concediu odihna sally_daisy sally_daisy Buna seara, Va rog ajutati-ma cu o lamurire, mai exact: dupa 7 luni de cand am fost angajata, am dreptul la zile de odihna si cate anume? (mentionez ca m-am ... (vezi toată discuția)