avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... vamzare teren arabil catre o societate agricola
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

vamzare teren arabil catre o societate agricola

Am 1 ha de pamant arabil in arenda intr-o societate agricola. Doresc sa vand acest pamant catre societatea care il lucreaza. Care sunt conditiile legale in cadrul carora se desfasoara tranzactia? Multumesc
Cel mai recent răspuns: doichitahorescu , utilizator 11:09, 16 Iunie 2015
Daca terenul este extravilan trebuie parcurs preemptiunile legii 17/2014. De asemenea trebuie sa aveti cadastru si intabulare. mergeti la un notar cu actele si va va spune ce pasi trebuie parcursi.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren arabil in arenda lupu iulian lupu iulian Buna ziua am urmatoarea intrbare Am un teren arabil in arenda cu contract de arenda inregistrat la primarie pe care vreau sa il vand ,dar arendasul nu ofera ... (vezi toată discuția)
Va rog mult sa-mi spuneti daca avand un teren agricol extravilan ... ComN ComN Va rog mult sa-mi spuneti daca avand un teren agricol extravilan de 5 ha , cu contract de arenda pe 7 ani il pot vinde si daca da cum sunt conditionata? ... (vezi toată discuția)