avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda din UK
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda din UK

Buna ziua.am si eu o problema.mi-a venit 7 hartii din uk prin posta in legatura cu probleme 9 emigranti care iam avut in semiremorca.am fost retinut o noapte pt amprente poze e tc..in acecle foi imi spune ca sunt pasibil de o amenda de 5000 de euro.dar mai spune ca daca nu pot sa o platesc trebuie sa dovedesc eu si firma la care lucrez fluturase de salariu in perioada acea si contu bancar ...precizez ca lucrez la o firma de transport ca sofer cu carte de munca la o firma mare in jur de 7000 masini .si au case de avocaturi in uk.am .am sunat la cooordonatoru meu de flota si am trimis prin fax ce a primit .si miau spus ca dureaza forte mult procedura de recurs..contesatie ..intrebarea me este .daca acm pot sa plec in uk sa imi gasesc de munca tot ca sofer ..daca ma incurca cu ceva amenda ..deocamdata nu am nici o interdictie.in uk ..ce imi recomandati dvs .imi cer scz pt eventualele greseli.#-o

Alte discuții în legătură

Falsa acuzatie de transport emigranti roler roler Buna seara.am si eu o nelamurire daca poate sa ma infoermeze cineva .sunt sofer de tir .acm 28 am intampinat o problema legat de 9 emigrant care au intrat ... (vezi toată discuția)
Recensamant... (e legal sa-mi fie cerute datele personale de oricine?) ilie0001 ilie0001 Daca la recensamant se cer date confidentiale (CNP, Serie si nr.BI, etc) este legal sau nu avand in vedere ca unii recenzori sar putea sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Imi place acest blog... ContSters196669 ContSters196669 Sunt cateva bloguri pe care le citesc cu placere. Unul dintre acestea este al lui Vlad Petreanu ([b]Amar de Zi[/b]), un jurnalist inteligent, fost ... (vezi toată discuția)