avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Raspuns judecatorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Raspuns judecatorie

Buna ziua

In data de 04.06 am depus o cerere pentru a mi se comunica un raspuns. Dupa 12 zile am fost sa ma interesez si cererea mea nu este inregistrata, nu o gaseste nimeni official desi o au acolo in fata. Practic nu vor sa imi dea un raspuns. ce pot sa fac? Am cerut sa vorbesc cu "seful" celei care se face ca ploua dar se pare ca este judecatorul la care nu este acces.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:28, 16 Iunie 2015
Buna ziua,
Nicio judecatorie nu raspunde la cereri fara sens ci doar la cereri de chemare in judecata.
In situatia dumneavoastra, atata timp cat nu spuneti despre ce este vorba, nu avem cum sa va ajutam.
Conducerea unei judecatorii este asiguratya de Presedintele acelei Judecatorii la care se poate solicita o audienta in anumite conditii.
Am cumparat un apartament scos la licitatie de un B.E.J. Am facut pasii normali pentru intabulare .. au trecut cele 90 de zile ..etc. Pt intabularea definitive am nevoie de un raspuns din partea judecatoriei daca s-a facut contestatie sau nu la actul de adjudecare de catre fostii ( inca actualii proprietari) .

PS : "In conformitate cu Hotararea Colegiului de Conducere al Judecatoriei Deva din data de 2.03.2009, la nivelul
Judecatoriei Deva nu se vor mai programa audiente."
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2015
ooopsss, utilizator
Cerere scrisa, trimisa prin scrisoare cu confirmare de primire. Daca aveti deja depusa cererea (cu nr de inregistrare) si a trecut termenul legal de contestare va puteti adresa fie CSM fie instantei superioare cu plangere in contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- contestare executare dupa ce am adjudecat un ap ancairo ancairo Buna ziua, La data de 12.09.2017, am cumparat un apartament prin licitatie publica, ce nu a fost contestat in termen sau cel putin asa am crezut eu. Intre ... (vezi toată discuția)
Taxa cautiune licitatie publica e11a e11a Vreau sa cumpar un imobil din blocul in care locuiesc si care a fost scos la licitatie publica. Nu stiu care este procedura. Poate cineva sa ma lamureasca daca ... (vezi toată discuția)
Plangere penala nerezolvata pana in prezent ContSters10241 ContSters10241 Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.In anul 2005 prin luna mai am depus o plangere penala pe numele unui administrator al unei societati ... (vezi toată discuția)