avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... scutiri taxe persoana 50 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

scutiri taxe persoana 50 ani

O persoana in varsta de 50 ani urmeaza sa se reangajeze pe perioada nederminata, fara sa fie in evidenta AJOFM. Este unic intretinator de familie, avand un copil minor.
Avand in vedere faptul ca angajatul a depasit 45 ani, angajatorul beneficiaza de facilitati? Care sunt acestea? Ce scutiri de taxe sau plata impozite sunt in acest caz? Vine AJOFM cu ajutor la salarizare?
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Ma pot concedia in temeiul art.65(1)codul muncii? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Mi-am amintit astazi ca atunci cand am fost angajat la actualul loc de munca,compania m-a trimis mai intai la AJOFM,sa aduc o dovada (nu stiu exact ce)ca sunt ... (vezi toată discuția)
Reangajare persoana somaj RozaMarina RozaMarina Buna ziua, In Martie 2012 am dat in somaj un angajat. As dori sa-l reangajez, desi ar mai avea 3 luni de somaj. Persoana este unic intretinator de familie. ... (vezi toată discuția)
Bani de la stat pentru angajarea anumitor someri george caffee george caffee Buna ziua , Referitor la angajarea tinerilor / persoanelor de peste 50 de ani aflati/e in somaj , ajutorul de la stat se acorda si in cazul unui fost angajat ... (vezi toată discuția)