avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna ziua:
as dori daca poate cineva sa imi raspunda cum trebuie sa procedez in situatia in care ma aflu:
-in luna iulie 2009 mi-a fost suspendat permisul pe loc pentru 30 de zile in alt judet,si bineinteles am contestat,iar contestatia mi-a fost respinsa in luna aprilie 2010.
-anul acesta am primit de la Politia Iasi o hartie prin care imi solicita predarea permisului pina pe 16 iulie 2015,si chiar daca nu il predau incepand cu data de 16 iullie nu mai am dreptul de a circula pe drumurile publice timp de 60 zile.Un lucru curios mi s-a parut ca in acea hartie se spunea ca mi-a fost respinsa contestatia in noiembrie 2010, desi acest lucru s-a intamplat in aprilie(am verificat si pe situl judecatoriei).Nu s-a prescris fapta?Cred ca chiar am predat permisul la vremea aceea dar nu am gasit prin casa nici o dovada.Cum ar trebui sa procedez?Care sunt riscurile?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Permis suspendat tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana buna ziua, in 2009 am primit o amenda si mi-a fost retinut permisul pentru 30 zile.Am facut contestatie si a fost respinsa in aprilie 2010.Am primit o adresa ... (vezi toată discuția)
Termen predare permis dupa respingere contestare proces verbal silviucostinel silviucostinel Buna ziua. Anul trecut in noiembrie mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 30 de zile pentru depasirea in zona cu depasirea interzisa. Am depus ... (vezi toată discuția)
Am pierdut plangerea contraventionala dar nu am predat permisul de conducere, pot sa circul? mutu_catalyn mutu_catalyn sal.... am contestat un proces-verbal in instanta si am pierdut, si nu am fost in 15 zile de la motivare sa predau permisul de coducere ce ce intampla???? ... (vezi toată discuția)