avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

buna ziua,
in 2009 am primit o amenda si mi-a fost retinut permisul pentru 30 zile.Am facut contestatie si a fost respinsa in aprilie 2010.Am primit o adresa de la politie prin care mi se comunica sa predau permisul pana pe 16-07-2015, si chiar daca nu il predau nu am dreptul sa circul pe drumurile publice.Cum trebuie sa procedez?Trebuie sa predau permisul la politia de pe raza judetului in care mi-a fost suspendat permisul, sau il pot preda la politia din judetul in care locuiesc?Nu este cam tarziu pentru predarea permisului?Eu nu mai am nici-un document de atunci, ba chiar cred ca la acea vreme l-am predat, dar nu imi aduc aminte foarte bine.Va rog sa-mi dati un raspuns avizat.
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 00:05, 16 Iulie 2015
predati permisul la politia din judetul in care locuiti.
cu stima, cassy

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana Buna ziua: as dori daca poate cineva sa imi raspunda cum trebuie sa procedez in situatia in care ma aflu: -in luna iulie 2009 mi-a fost suspendat permisul pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor. suspendare permis, veche de 5 ani pe 60 de zile. am primit ieri prin posta o dispozitie de ... AndersonLeo AndersonLeo Buna ziua tuturor. Am primit ieri prin posta o dispozitie de la serviciul rutier cu o majorare a suspendarii dreptului de a conduce cu 30 de zile, deoarece in ... (vezi toată discuția)
Plata amenda si suspendare permis BADNIC4 BADNIC4 Buna ziua, in noiembrie 2015 am primit o amenda de 630 ron si suspendarea permisului pt. 30 de zile.Am facut contestatie,in urma careia am primit o diminuare ... (vezi toată discuția)