avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie proces divort cu minori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie proces divort cu minori

Buna ziua,
Am primit o citatie intr-un proces de divort cu minori,
"In calitate de reclamant scunt chemat in proces cu doamna x in calitate de parat, primaria sector 6 in calitate de autoritate tutelara.
In caz de neprezentare a partilor ,judecata se va face in lipsa,daca se solicita in scris acest lucru de catre una din parti.
Cu mentiunea de a face dovada achitarii sumei x ,stabilita pentru comunicarea actelor de procedura ,sub sanciunea suspendarii judecarii cauzei.
"
-stie cineva unde sa achit taxa? tinand cont de faptul ca c i-ul este pe Giurgiu dar dosarul se judeca la sectorul 6.
-care este rolul chemarii in instanta?
Copii locuiesc in strainatate cu mama lor.

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:28, 16 Iunie 2015
Sunteti reclamant sau parat?
Cine a deschis procesul?
sunt reclamant, eu am deschis procesul.
Platiti taxa de timbru la taxe si impozite acolo unde aveti domiciliul.
Restul doar dvs. stiti ce ati facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pri pri Buna ziua,am primit 2 citatii la interval d 2 luni pt revendicarea unor terenuri luate de comunistii;la nici unul din procese nu ne-am prezentat,iar acum am ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol mare gosco mare gosco Buna ziua, doresc sa aflu de la ce data se calculeaza termenul de repunere pe rol, in raport cu urmatoarele termene in situatia in care repunerea pe rol s-a ... (vezi toată discuția)
Repunerea pe rol a divortului ContSters381735 ContSters381735 am procesul de divort suspendat cum pot sa il pun pe rol fara avocat ? (vezi toată discuția)