Bag de seama ca v-ati incapatanat sa realizati ceva si nu v-a reusitt!
Pe \\"consultanta\\"ati cautat-o mult? De ce nu ati incetat consultanta daca ati observat ca nu se concretizeaza nimic?
posibilitate sa va recuperati banii \\"investiti\\" cu consultanta ar fi sa contactati un avocat care sa analizeze situatia si sa aprecieze daca sunt sanse de recuperare a banilor.
depune si plangere impotriva consultantei fie la DNA, Directia Nationala Anticoruptie
[ link extern ]
fie la DLAF, Departamentul pentru lupta antifraudă care este instituţia de contact cu Oficiul European de Luptă Antifraudă – OLAF din cadrul Comisiei Europene şi de coordonator al luptei antifraudă, se ocupa cu fraudarea fondurilor europene.
[ link extern ]
dar asigurati-va ajutorul unui avocat, daca tot ati cheltuit atata cu consultanta ati putea sa platiti si un avocat ptr recuperarea banilor.
parerea mea consultanta si primarul au profitat de lipsa dvs. de experienta, a studiilor, din cate am inteles aveti studii generale, si poate de naivitate, se poate incadra la infractiunea de inselatorie, un avocat va poate lamuri mai bine.
Tind sa cred ca s-a incheiat cel putin un contract daca nu mai multe. Prevederile contractuale ar trebui cunoscute daca doriti raspuns calificat la problema...
Dealtfel, multe firme de consultanta lucreaza pe principiul taxei de succes, ceea ce inseamna ca beneficiarul achita LEGAL prestatorului o taxa in functie de finantarea aprobata . Nu cumva despre asta ar fi vorba si aici?
Din pacate nu v-ati intalnit cu o consultanta, daca va intalneati nu erati in aceasta situatie. V-ati intalnit cu o persoana certata cu multe legi.
mult v-ati incapatanat sa ii platiti diverse sume de bani fara nici un document, fara sa aveti nici o certitudine.
consultant v-ar fi spus ce puteti sa faceti si in ce conditii si apoi daca ati fi vrut si ati fi indeplinit conditiile, ati fi semnat un contract legal. In acest contract ar fi fost stipulat exact ce suma, sau procent ar fi trebuit sa achitati, dar nu asa cum vrea fiecare ci in limitele prevazute in documentatia de pe site-ul official si in ce fel se achita onorariul (transe pe etape de lucru- un avans, un procent la predarea documentatiei, alt procent la primirea raportului de eligibilitate, altul la semanarea de catre dv a contractului de finantare cu autoritatea contractanta si eventual management, daca il cereati si pe acesta).
Incapatanarea dumneavoastra de a continua \\"bussinesul\\" cu acea persoana ma face sa cred ca ati fost informat de cum sa pacaliti fondurile si sa obtineti bani pentru cevasi apoi sa faceti altceva cu ei. Oare nu vi s-a parut ciudata cererea de a devein partener si faptul ca nu scria niciunde ca ati fi unul?
Domnule draga, va anunt ca desi a fost o vreme in care se faceau tot felul de \\"masinatiuni\\" acum riscul de ale face e atat de mare incat va sfatuiesc sa nu le faceti. De asemenea va spun ca o firma de consultanta onorabila nu v-ar fi sfatuit sa faceti asa ceva.
Si pe viitor cand cineva va va \\"vinde pont\\" mai bateti la cateva usi din acelasi domeniu ca sa il verificati, nu ati fi ajuns aici daca ati mai fi vizitat macar o firma concurenta.
~ final discuție ~