avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere pentru inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere pentru inselaciune

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie.
Am chemat o anumita persoana caruia i-am dat comanda de o usa de termopan, i-am dat avans 75% din valoare si nu mi-a onorat comanda.nu imi restituie nici suma de bani. Am alergat saptamanal in targ unde el mai mai vinde si mobila, mi-a dat buletinul lui ca va veni cu bani iar acum nu mai dau de el. mentionez ca el este din jud dambovita iar eu sunt din prahova. pot face reclamatie la politie in localitatea de domiciliu unde eu locuiesc sau trebuie sa ma merg in jud dambovita? nu am nimic la mana ca iam dat avans deorece am mers pe incredere mai facand o lucrare cu pers respectiva in trecut si acea comanda a fost adusa. cum as putea sa imi recuperez banii? Am uitat sa mentionez ca in momentul cand i-am dat avansul se afla la mn acasa ,venise sa ia masuri, iar de fata se afla zugravul pe care il aveam in acel moment in lucru.
VA MULTUMESC
Incercati sa rezolvati amiabil.
Nu e clar daca veti avea succes pe o plangere pe inselaciune si nici dovezi nu aveti...
Mai asteptati pana sa depuneti o plangere penala.
mergeti si depuneti plangerea la sectia de politie de care apartineti, nu trebuie sa va deplasati. In declaratie, scrieti exact cum ati scris aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocheria ananhia ananhia Am o mica/mare problema: de vreo luna si jumatate am dat comanda de mobilier, am achitat atunci un avans de 2800 lei urmand ca restul de bani sa fie achitati ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala reghina23 reghina23 buna ziua ,am avut o cearta cu un vecin pe un loc de parcare el stand la parter,eu lam rugat frumos sa isi mute masina acesta a inceput sa injure si sa vb urat ... (vezi toată discuția)
Plangere penala sgy2659 sgy2659 Buna Dimineata. Fiti amabil,am si eu cv nelamuriri. Mama mea este victima a unui accident rutier.Am luat avocat,care la trei luni de la accident(mai exact pe ... (vezi toată discuția)