avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca neprimita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca neprimita

as dori sa stiu si eu cum trebuie sa procedez daca am 2 procese cu politia rutiera castigate in instanta si nu am primit hotararea acasa de mai bine de 3-4 ani?......bineinteles ca am poprire pe conturi din aceasta cauza ca nu am platit amenzile care leam castigat in instanta......prevede legea ca o hotarare sati vina intrun anumit timp acasa?.....din informatiile pe care le am stiu ca aceste hotarari trebuiesc legalizate,trebuie sa platesti o taxa ,etc....apoi te duci cu ele la directia taxe si impozite........daca am o hotarare la satu mare ,,,,,trebuie sa merg acolo sa iau hotararea?sau pot sa achit taxa pt legalizare hotarare prin posta????
Va puteti interesa telefonic la arhiva instantei respective daca este posibila legalizarea sentintei si comunicarea acesteia prin posta.Era obligatia dvs sa ridicati de la arhiva hotararile judecatoresti ,daca acestea erau pronuntate in recurs ,nu se mai comunicau la domiciliul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere ? magyari magyari Am intentat un proces la inceputul anului 2008. Am castigat in prima instanta ( Tribunal ), dupa care am avut de asteptat peste 6 luni de la data admiterii ... (vezi toată discuția)
Solutie. dansorin dansorin buna ziua,am terminat un proces pe fond,solutia si motivarea vin acasa sau trebuie sa le iau de la arhiva tribunalului.va multumesc.. (vezi toată discuția)
Proces castigat - care sunt etapele urmatoare? elfulina elfulina Buna ziua, am castigat un proces pe dreptul muncii, unde instanta a decis ca fostul angajator sa imi plateasca salariile \"majorate, indexate şi ... (vezi toată discuția)