avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inlocuirea contorului de energie electrica a condus la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inlocuirea contorului de energie electrica a condus la dublarea facturii.

Dupa inlocuirea contorului de energie electrica defect am primit o factura in care este specificata perioada de facturare si costul. Problema este urmatoarea: in aceasta perioada de facturare este inclusa si o perioada de cca. 55 de zile , perioada care a fost inregistrata si bineinteles platita in factura anterioara. Va rog sa-mi comunicati daca acest lucru este corect sau nu. In cazul cand acest lucru nu este corect, va rog sa-mi indicati ce posibilitate am pentru a remedia situatia.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recalculare energie electrica neinregistrata MLV MLV In ziua de 16.09.2011, cu ocazia unui cotrol efectuat la o societate comerciala de catre cei in drept, s-a constatat ca grupul de masurare a energiei ... (vezi toată discuția)
Bună. societate comercială am trecut de la un furnizor de energie ... Kenservice Kenservice Bună. Societate comercială am trecut de la un furnizor de energie electrica la altul. La scurt timp s a defectat contorul electric, imediat ce am sesizat am ... (vezi toată discuția)
Schimbare contor curent electric Lazar_s Lazar_s As dori sa ma informati cu privire la schimbarea/inlocuirea contoarelor pt energie electrica: In ce conditii se schimba acestea si ce anume se factureaza ... (vezi toată discuția)