Bună. Societate comercială am trecut de la un furnizor de energie electrica la altul. La scurt timp s a defectat contorul electric, imediat ce am sesizat am anunțat și s a înlocuit contorul. Cînd am primit factura a fost de valoare negativă, practic o perioadă nu am avut facturi de plătit. Între timp firma de distribuție a intrat în insolventa și noi am revenit la furnizorul de ultimă instanță, Electrica. În acest moment furnizorul a observat că nu au emis facturile pe contorul nou schimbat, de aici a venit factura la valoare negativa. Ulterior au refăcut calculata retroactiv pe toată cantitatea de energie electrică consumată, aproximativ un an la valoarea 1.2 RON +tva(neluînd în calcul ordonanța pentru compensarea diferenței de preț) Menționez că în momentul în care am trecut la acest furnizor am semnat un contract pentru kw sub jumătatea celei facturate. Sînt dispus să plătesc cît am consumat la valoarea stabilită în contract pentru perioada în care a fost consumată energia electrică. Furnizorul vechi nu este de acord cu asta.. Ce pot face? Ce soluții puteți să îmi propuneți?