avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună. Societate comercială am trecut de la un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună. Societate comercială am trecut de la un furnizor de energie ...

Bună. Societate comercială am trecut de la un furnizor de energie electrica la altul. La scurt timp s a defectat contorul electric, imediat ce am sesizat am anunțat și s a înlocuit contorul. Cînd am primit factura a fost de valoare negativă, practic o perioadă nu am avut facturi de plătit. Între timp firma de distribuție a intrat în insolventa și noi am revenit la furnizorul de ultimă instanță, Electrica. În acest moment furnizorul a observat că nu au emis facturile pe contorul nou schimbat, de aici a venit factura la valoare negativa. Ulterior au refăcut calculata retroactiv pe toată cantitatea de energie electrică consumată, aproximativ un an la valoarea 1.2 RON +tva(neluînd în calcul ordonanța pentru compensarea diferenței de preț) Menționez că în momentul în care am trecut la acest furnizor am semnat un contract pentru kw sub jumătatea celei facturate. Sînt dispus să plătesc cît am consumat la valoarea stabilită în contract pentru perioada în care a fost consumată energia electrică. Furnizorul vechi nu este de acord cu asta.. Ce pot face? Ce soluții puteți să îmi propuneți?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:32, 7 Mai 2022
asta e motivul falimentului.
Kenservice a scris:
Menționez că în momentul în care am trecut la acest furnizor am semnat un contract pentru kw sub jumătatea celei facturate.

teoretic ar trebui sa va indreptati impotriva falitului dar el nu mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu factura electricitate magduta52 magduta52 Buna seara, am o mare problema cu furnizorul de energie electrica. S-a defectat contorul si a inregistrat o cantitate mare de kwh, am reclamat , ei l=au trimis ... (vezi toată discuția)
Furt de curent electric nikilapa86 nikilapa86 buna seara! as vrea sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: nu am depasit niciodata 120kw /luna la energie electrica ,dar in luna dec.2011 am avut un consum ... (vezi toată discuția)
Deconectare de la reteaua electrica Ipj Ipj Hristos a Inviat. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Detin un teren la tara unde am o baraca metalica cu niste unelte agricole, si o cabana ... (vezi toată discuția)