avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Plecare si intoarcere Anglia
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Plecare si intoarcere Anglia

buna ziua, doresc sa plec in cateva zile In ANGLIA CU FETITA DE 13 ANI si aM toate actele necesare dar as dorii sa o las doar pe ea timp de 3 saptamani in vacanta acolo la sora mea care are si ea copii. eu am toate biletele de avion cumparate 6 in total 2 19iunie dus -10iulie intors pt amandoua si 1 din ANGLIA 22iunie IN ROMANOIA SI ROMANIA 8IULIR IN ANGLIA PT mine.
-intrebarea mea este daca mi se cere ceva la aeroport Anglia cand ma intorc singura22IUNIE dupa 3 zile in Romania fara copil.?

Alte discuții în legătură

Bună seara! am o întrebare vă rog mult! am o fetiță de 14 ... Patisia Patisia Bună seara! Am o întrebare vă rog mult! Am o fetiță de 14 ani care lucueste cu tatăl ei in Spania eu fiind divorțată de tatăl ei ,am convenit în ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa obtin un ordin judecatoresc diana68 diana68 sa pot pleca cu copilul in Anglia definitiv? Nu resusesc sa ajung cu fostul sot la un numitor comun, sunt de accord ca copilul sa vina in vacante in Romania ... (vezi toată discuția)
Calatorie copil minor din strainatate inspre romania danaiancu danaiancu Buna ziua, Va rog sa imi spuneti de ce documente am nevoie in urmatoarea situatie: Noi locuim in Italia, unde s-a nascut si fetita noastra, in varsta de ... (vezi toată discuția)