avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Neplata amenda radar fix
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Neplata amenda radar fix

In luna februarie a anului curent radarul fix din Cotorca m-a taxat de 2 ori . Am primit prin posta amenda . Intrebarea mea este ce anume se intampla daca nu le platesc ?!
Cel mai recent răspuns: anca_zse , utilizator 22:48, 6 Iulie 2009
Presupun ca dreptul de a face contestatie s-a prescris, ati fi putut contesta intermen de 15 zile de la comunicare. Acum , daca termenul s-a scurs, fie o platiti, sau daca nu, exista sansa sa primiti somatie de plata .
Din pacate , trebuie sa o platiti!;)
Radarul fix este amplasat in Cotorca . Eu am domiciliul in Buzau .
Si daca totusi nu o platesc ? :-/ Odata cu trcerea timpului se va mari suma ? Sau doar voi primi somatie de neplata ?
Daca sunteti nevoit , din diferite motive sa platiti amenda pana in momentul prescriptiei , atunci o sa platiti si penalizarile aferente.
pentru amenzi nu se calculeaza majorari, dar vi se va face urmarire silita ajungandu-se la executare silita prin diverse forme (poprire, sechestru, etc.) iar atunci veti plati dvs. toate cheltuielile ocazionate cu aceste actiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia creantelor fiscale lloryshyka lloryshyka Buna ziua,acum cateva zile am primit o recomanda prin care mi se comunica ca primaria a recurs la proprirea veniturilor mele din salariu,deoarece acum cativa ... (vezi toată discuția)
Amenzi neplatite compaqqq compaqqq buna ziua dupa aproape 4 ani in care am nu am platit niste amenzi acum am primit de la primarie o instiintare de plata cu urmatoarele: va invitam ca in termen ... (vezi toată discuția)
Amenda radar italia Dany1967 Dany1967 Buna ziua, Am primit o amenda de radar din Italia, Venetia (pe podul de legatura dintre continent si Venetia, cu camera fixe) pe data de 04.09.2015. Prima ... (vezi toată discuția)