In luna februarie a anului curent radarul fix din Cotorca m-a taxat de 2 ori . Am primit prin posta amenda . Intrebarea mea este ce anume se intampla daca nu le platesc ?!
Presupun ca dreptul de a face contestatie s-a prescris, ati fi putut contesta intermen de 15 zile de la comunicare. Acum , daca termenul s-a scurs, fie o platiti, sau daca nu, exista sansa sa primiti somatie de plata .
Radarul fix este amplasat in Cotorca . Eu am domiciliul in Buzau .
Si daca totusi nu o platesc ? :-/ Odata cu trcerea timpului se va mari suma ? Sau doar voi primi somatie de neplata ?
pentru amenzi nu se calculeaza majorari, dar vi se va face urmarire silita ajungandu-se la executare silita prin diverse forme (poprire, sechestru, etc.) iar atunci veti plati dvs. toate cheltuielile ocazionate cu aceste actiuni
Amenzi neplatite
compaqqq
buna ziua dupa aproape 4 ani in care am nu am platit niste amenzi acum am primit de la primarie o instiintare de plata cu urmatoarele: va invitam ca in termen ... (vezi toată discuția)
Amenda radar italia
Dany1967
Buna ziua,
Am primit o amenda de radar din Italia, Venetia (pe podul de legatura dintre continent si Venetia, cu camera fixe) pe data de 04.09.2015. Prima ... (vezi toată discuția)