avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Marturie mincinoasa

Buna ziua,

Va rog sa-mi transmiteti care este procedura de urmat in cazul in care vreau sa fac o plangere pentru ca un martor al partii adverse a depus marturie mincinoasa.
Este un caz de divort. Am acte cu care pot dovedi ca martorul a mintit.
Am discutat cu Politia si m-au indrumat sa adresez plangerea Instantei de judecata.
Multumesc anticipat.

S.
Cel mai recent răspuns: SorinManta , utilizator 11:13, 17 Iunie 2015
Plagerea penala nu se adreseaza instantei, se adreseaza organului de urmarire penala, politiei sau parchetului.
Multumesc pentru informatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor mincinos - cum actionez? hopeless1 hopeless1 as mai avea si eu o intrebare. de curand am avut un termen la un proces si s-au audiat niste martori partea adversa a adus doar un martor care a cam mintit ... (vezi toată discuția)
Martor mincinos mariusmnd mariusmnd Buna seara ! Ce e de facut in cazul in care martorul paratului intr-un proces de divort minte ? Nu am vazut hotararea instantei dar sigur nu este ceace-mi ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa ciucacri ciucacri am si eu o intrebare: ce se poate intampla unui martor care a depus marturie mincinoasa in fata organelor de cercetare, motiv pt care a fost chemat in ... (vezi toată discuția)