Buna seara !
Ce e de facut in cazul in care martorul paratului intr-un proces de divort minte ?
Nu am vazut hotararea instantei dar sigur nu este ceace-mi doream; pot face apel avand ca motiv marturia mincinoasa a martorului ?
trebuie sa dovediti ca acel martor a mintit.
mai intai sa vedeti hotararea ce se va da si apoi sigur ca puteti motiva recursul si pe faptul ca sentinta s-a dat pe declaratii mincinoase.
Puteti formula calea de atac pe alte probleme,daca acestea exista.
Formulati,dupa introiducerea apelului, plangere penala pentru marturie mincinoasa impotriva respectivilor martori la parchetul de pe langa judecatoria unde s-a produs infractiunea,apoi depuneti la instanta de apel o cerere,conform art.244 c.pr.civ.prin care solicitati suspendarea judecarii apelului pana la solutionarea plangerii penale pentru marturie mincinoasa
Naspa ! eu am depus plangrea la PARCHETUL DE PE LANGA TRIBUNALUL DOLJ nu la PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA CRAIOVA .
va trebui sa fac o noua plangere penala ?
normal cei de la tribunal vazand ca nu e de competenta lor conf legii 202/2010 trebie sa o indrepte catre parchetul competent.
cel mai bine ar fi totusi sa trimiteti si la parchetul de pe langa judecatorie.
In mod normal, o va trimite spre competenta solutionare Parchetul de pe lannga Tribunalul Judetean,celui de pe langa judecatorie spre competenta solutionare,dar pentru a fi sigur,ar trebui sa o adresati si parchetului competent .
Martor mincinos
Carturarul
In procesul dintre mine si Asociatia de propietari Asociatia a adus ca martor pe administratorul blocului si acesta a mintit sub juramant, lucru pe care il pot ... (vezi toată discuția)