avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura

Buna ziua,

In urma unei decizii judecatoresti mama mea trebuie inclusa ca ca titular al dreptului de proprietate pentru terenul în suprafată totală de 3,4 ha, in Titlul de proprietate care va fi emis de Comisia Judeteană de Fond Funciar Arges alături de sora ei, ambele fiind mostenitoare ale bunici mele

Decizie:

Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa, în sensul că admite actiunea promovată de reclamnata .......si dispune modificarea Titlului de proprietate nr........emis de Comisia Judeteană de Fond Funciar Arges pe numele ......., în sensul includerii reclamantei ca titular al dreptului de proprietate pentru terenul în suprafată totală de 3,4 ha, alături de susnumita, ambele fiind mostenitoare ale autoarei ........ Exonerează pe reclamantă de plata cheltuielilor de judecată la fond. Menţine în rest sentinta. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 10.06.2015.

Va rog un sfat :
Mama mea nu mai poate face deplasarea pana in Jud Arges sa ia noul Titlu de propietate care se va elibera.Va intreb ce procura se poate face pentru acest lucru,sa pot semna eu in toate aceste documente legate de acest teren.

Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 12:04, 17 Iunie 2015
mama dvs sa faca o procura prin care sa va imputerniceasca pe dvs sa ridicati Titlu de proprietate. O puteti face la orice notar.Mamei ii trebuie cartea de identitate, adresa/notificarea / sentinta si copie dupa cartea de identitate a mandatarului.
in acea procura se pot mentiona mai multe?
de expl.pentru partajarea terenului va trebui sa semneze alte acte,sau poate chiar sa faca demersuri in instanta daca nu sunt de acord cu partajarea terenului.
se poate da o procura cu imputernicire totala sau nu stiu cum sa ma exprim.cert este ca pana va intra in posesie vor mai fi pasi ,semnari de acte etc in care sa pot sa o reprezint eu pe mama mea.

Multumesc,

Ionel Radu
Nu. Procurile trebuie sa aibă mandate clare. Nu exista procuri generale.
Pentru fiecare operatiune juridica distincta trebuie sa existe un mandat indiferent daca aceasta se va indeplni in fata unui notar sau a unei instante.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2015
ContSters338589, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat juridic - titlu de proprietate incorect, prescriptie drept material la actiune johnny_1961 johnny_1961 Intr-un topic mai vechi scriam: \\\\"Mama mea a facut cere la primarie in termenul stabilit de lege sa-i fie restituit pamantul in sup .de 1.5 h,conform anexei ... (vezi toată discuția)
Am adeverinta de proprietate nu am titlul de proprietate? florin TGV florin TGV Buna ziua! Bunicei mele i s-a eliberat dupa anul 1991 o adeverinta din partea Comisiei Judetene de Fond Funciar prin care i se comunica ca va fi ... (vezi toată discuția)
Exceptia prescriptiei dreptului material la actiune johnny_1961 johnny_1961 Mama mea a facut cere la primarie in termenul stabilit de lege sa-i fie restituit pamantul in sup .de 1.5 h,conform anexei 3 .Nu cunostem motivul dar comisia ... (vezi toată discuția)