avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... condus fara permis?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

condus fara permis?

Buna ziua,
As vrea sa am si eu un raspuns avizat (spun asta deoarece am primit raspunsuri diferite chiar de la organele de rutiera). In perioada in care am permisul suspendat, pot conduce un vehicul motorizat (in speta acele mini masini AIXAM) cu motoare de 5 cai putere si pana intr-o anumita capacitate (nu stiu exact care). Exista anumite conditii? Anumite portiuni de drum pe care se poate circula? Se inmatriculeaza sau se inregistreaza la primarie? Daca se inregistreaza la primarie, se poate circula in afara localitatii respective?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:40, 17 Iunie 2015
Dvs.vi s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. In perioada in care va este suspendat dreptul de conducere nu aveti dreptul sa conduceti vehicule care se incadreaza in categoriile de vehicule (permise de conducere) prevazute in OUG 195/2002 si in Regulamentul de aplicare a acesteia.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal conducere fara vehicul (tractor) neinmatriculat stahlker stahlker Buna ziua, pe data 5 decembrie 2018 am fost oprit de politia locala a unei localitati si mi sa intocmit un dosar penal pe conducere vehicul neinmatriculat (un ... (vezi toată discuția)
Permis conducere megan2008 megan2008 buna ziua daca mia fost suspendat permisul de conducerein in spania(permis spaniol) pot conduce in alte tari (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal Vladu79 Vladu79 Buna ziua, am avut un apel pentru anularea procesului verbal prin care mi a fost suspendat permisul de conducere. Nu inteleg daca trebuie sa predau permisul ... (vezi toată discuția)