avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere

buna ziua daca mia fost suspendat permisul de conducerein in spania(permis spaniol) pot conduce in alte tari
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:39, 22 August 2014
nu fara sa comiteti o infractiune
CARE AR FI RISCURILE
megan2008 a scris:

CARE AR FI RISCURILE


Conducerea unui vehicul fara a poseda un permis de conducere valabil si corespunzator categoriei de vehicul pe care il conduceti. Comiteti o infractiune prevazuta si pedepsita de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice. Poate posedati un alt permis de conducere emis de autoritatile altui stat (nu cel spaniol). Conform ordonantei cu numarul mai inainte precizat nu aveti voie sa posedati doua permise de conducere nationale.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus fara permis? hawkeye77 hawkeye77 Buna ziua, As vrea sa am si eu un raspuns avizat (spun asta deoarece am primit raspunsuri diferite chiar de la organele de rutiera). In perioada in care am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere fara vehicul (tractor) neinmatriculat stahlker stahlker Buna ziua, pe data 5 decembrie 2018 am fost oprit de politia locala a unei localitati si mi sa intocmit un dosar penal pe conducere vehicul neinmatriculat (un ... (vezi toată discuția)
Obligat de legi, din 2002 detin doua permise de conducere, romanesc si spaniol cuziamusia cuziamusia In 1990 am obtinut in mod legal-prin examen- permis de conducere romanesc. in 2001 am emigrat in Spania unde legile spaniole (dupa obtinerea statului de ... (vezi toată discuția)