avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe 2 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe 2 ore

Buna ziua.
Am o situatie cu un fost loc de munca.
De luna trecuta mi-am dat demisia cu precizare sa fie de acord partile desi eram asociat.
Am renuntat la acea firma si acum ma trezesc pe data de 1 iunie mi-a modificat contractul si sunt trecut la 2 ore fara sa semnez sau sa fiu instintat.
Intrebarea mea este :
- cum pot renunta cat mai repede la acest contract .
- ce obtiuni am sa finalizez.(sesizare ITM?)

Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 17 Iunie 2015
alin198730 a scris:

De luna trecuta mi-am dat demisia cu precizare sa fie de acord partile desi eram asociat.

Ori v-ati dat demisia (art.81 c muncii), ori ati solicitat incetarea cim cu acordul partilor (art.55 b c muncii)?
Demisia nu poate fi cu acordul aprtilor. fie este cu preaviz , fie este fara preaviz.

Demisia opereaza incetarea contractului de munca, in mod unilateral, fara a fi necesara aprobarea acesteia de catre angajator.

Cine v-a modificat c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am un angajat care doreste sa isi depuna demisia, ... abraxaint abraxaint Buna ziua, Am un angajat care doreste sa isi depuna demisia, insa nu doreste sa efectueze perioada de preaviz, Compania este obligata sa ii mentina ... (vezi toată discuția)
Demisie User789 User789 Buna ziua, mi-am dat demisia in ianuarie cu acordul partilor. Data de incheiere 5 mai 2020. Saptamana trecuta am pus problema sa existe intelegere sa pot pleca ... (vezi toată discuția)
Demisie cu acordul partilor Aryyanna Aryyanna Buna ziua, Intrucat oamenii acestia de la stat ajung sa zapaceasca omul, adresez o rugaminte: Daca prin demisia mea am solicitat incetarea activitatii ... (vezi toată discuția)