avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării contract cu BT pt clientii Wolksbank
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

contract cu BT pt clientii Wolksbank

as dori sa stiu daca a semnat cineva un nou contract si cun vi s-au parut cluzele contractuale, daca u expert in contracte cu bancile a vazut acest contract. Mie mi se par abuzive aceste clauze.

Alte discuții în legătură

Contract cu bt pt clientii wolksbank catinka catinka am primit oferta de la BT pt conversia din franci in lei a creditului de la Wolksbank, daca a mai semnat cineva, as dori sa stiu cum vi s-au parut clauzele ... (vezi toată discuția)
Contracte prestari servicii minis minis Am vazut ca s-a trimis spre adoptare proiectul de lege pentru modificarea codului consumului prin care se reglementeaza clauzele abuzive din contracte, am ... (vezi toată discuția)
Am dat comanda de o mașină de peleti de la o firma. am semnat ... Stefania1202 Stefania1202 Am dat comanda de o mașină de peleti de la o firma. Am semnat contractul, am plătit avansul, dar în contrat se specifica data de livrare de 30 de zile. Au ... (vezi toată discuția)