avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract cu BT pt clientii Wolksbank
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract cu BT pt clientii Wolksbank

am primit oferta de la BT pt conversia din franci in lei a creditului de la Wolksbank, daca a mai semnat cineva, as dori sa stiu cum vi s-au parut clauzele contractuale ? mie mi s-au parut cam abuzive.
daca un expert in contracte a vizualizat acest contract si ce parere are ?
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 12:23, 21 Iunie 2015
Din ce punct de vedere abuzive?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit franci elvetieni. accept sau nu reconversia in lei? alexafarcas alexafarcas Buna. Am un credit in franci luat in 2007. atunci era in jur de 500 milioane vechi. Odata cu cresterea francului rata de 280 a crescut la 800. Acum prin ... (vezi toată discuția)
Contract cu bt pt clientii wolksbank catinka catinka as dori sa stiu daca a semnat cineva un nou contract si cun vi s-au parut cluzele contractuale, daca u expert in contracte cu bancile a vazut acest contract. ... (vezi toată discuția)
Credit restant cu dobanda penalizatoare uriasa Malasorte100 Malasorte100 Buna ziua. Am un credit restant la ExtraSimplu, din anumite motive nu am reusit sa il returnez la timp ( 1800 + 530 intr-o singura transa ), iar aces IFN are o ... (vezi toată discuția)