avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte pe perioada determinata

Buna dimineata,

In cazul in care am un angajat cu contract pe perioada determinata, la prelungirea acestuia pe alta perioada determinata (in baza unui act aditional) aceasta prelungire se considera un nou contract pe perioada determinata sau doar modificare la contractul initial?

Daca se considera doar modificare la contractul initial, in cadrul aceluiasi contract cate prelungiri am voie sa fac?

Am voie sa redactez/semnez/raportez actul aditional inainte de data expirarii perioadei determinate?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Catinghi , utilizator 10:32, 18 Iunie 2015
1. Prelungirea duratei unui c.i.m. incheiat pe durata determinata nu este considerata un nou contract de munca.

2. Pe un c.i.m. incheiat initial pe durata determinta nu exista limita a numarului de prelungiri care se pot efectua inauntrul teremnului de 36 de luni.

3. Puteti incheia/semna./transmite actul aditional de modificare inainte de expirarea duratei c.i.m.
Multumesc mult. Imi este de mare ajutor raspunsul.

Spor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cim pe durata determinata elyss elyss Buna ziua Actul aditional de prelungire CIM pe durata determinata este considerat contract succesiv? Conform codului muncii CIM pe durata determinata poate ... (vezi toată discuția)
Contract durata determinata genyely genyely buna ziua un salariat cu contract pe perioada determinata caruia i-a expirat contractul poate fi angajat pe perioada nedeterminata?se poate face act ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca pe perioada determinata Alex_2016 Alex_2016 Am fost angajat de curand cu un contract de munca pe o perioada de 3 luni, apoi, la expirarea celor 3 luni, angajatorul a optat pentru un act aditional la ... (vezi toată discuția)