avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Buna ziua,
Sotul meu este in tratative cu o firma pentru angajare, acestia mergand pe colaborare ; nu prea stiu ce presupune acest lucru. Imi puteti spune variante de colaborare si ce presupun fiecare dintre ele?
Multumesc
Cel mai bine este sa se angajeze cu contract individual de munca.

Contractele de prestari servicii se pot incheia :
- fara vreo restrictie daca sotul dvs are calitatea de PFA, titular intreprindere Individuala sau Intreprindere Familiala

- numai pentru activitati ocazionale , cu persoanele fizice neautorizate.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare salariat pe i.i fologeacostel fologeacostel Am o I.I.as vrea sa stiu daca pot sa sa fac un contract de colaborae sotiei sau est obligatoriu contract de munca. (vezi toată discuția)
Conventie ciivila de prestari servicii anca_popescu anca_popescu Se poate realiza o conventie ciliva de prestari servicii intre Pfa si o persoana fizica sau intre II si o persoana fizica? (vezi toată discuția)
Colaborare intreprindere individuala cu o persoana fizica kremat kremat Buna ziua! Detin o intreprindere individuala care desfasoara activitati fotografice. Vreau sa colaborez cu un videograf (persoana fizica neautorizata). ... (vezi toată discuția)