avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit închiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit închiriere

Bună ziua,
Va rog sa mă ajutați sa mă lamuresc în următoarea problema. Ca și persoana fizica dețin o mașină pe care o închiriez tot unor persoane fizice. Ce acte trebuie sa depun la finanțe și când, respectiv pe o anumita perioada sau după fiecare închiriere?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Delia19 , utilizator 17:25, 18 Iunie 2015
Se depune contractul de inchiriere
Inchirierea bunului mobil se face anual sau pe anumite perioade ?
Inchirierea se face pe zi, sporadic. probabil in 3 luni de 5 ori de ex.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa inchiriere autoturisme barbucosmin1984 barbucosmin1984 Buna ziua Ma numesc Barbu Cosmin si am deschis un PFA care are ca obiect de activitate inchirierea de autoturisme cod caen 7711 .am o nelamurire masinile pe ... (vezi toată discuția)
Inchiriere teren pt locuri de parcare Popescu Roberto Popescu Roberto Buna seara, Sunt proprietarul unui teren si intentionez sa inchiriez suprafete de 10mp pt locuri de parcare, detin si o societate al carei punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)