avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificari unilaterale de incadrare si salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificari unilaterale de incadrare si salariu

Buna ziua.Sotia mea este bibliotecara la o biblioteca comunala,prin s.c definitiva am obtinut toate sporurile acordate de catre legea bibliotecior publice,totodata si titulatura de bibliotecar responsabil care ii confera dreptul la indemnizatia de conducere.Fara sa fim informa-ti si fara a primi o dispozitie am aflat abia acum ca nu mai este bibliotecar responsabil ci simplu bibliotecar si platita cf L 284-nr clase 58 si coeficient 4,09 dar salar cf grilei 1959 lei.Cf. legii 334 Lbibliotecilor functia de bibliotecar responsabil este asimilata cu functia de sef serviciu(sef birou)pentru care a primit ind.de conducere.Pentru a actiona in instanta mai este necesar sa ne adresam conducerii primariei pentru clarificare si apoi in instanta.Mentionez ca nu este functionar public ci contractual.Ce putem face?Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Salar corect sau nu? carpinisan carpinisan Conform noii legi de salarizare, am primit a6 clase si un coeficient de ierarhizare de 1,45. Am functia de bibliotecar cu studii superioare. Un fluturas de ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bibliotecar comunal alydodo93 alydodo93 Cum se calculeaza salariul pentru o persoana ce lucreaza ca bibliotecar comunal? Care sunt sporurile si procentele ce intra in salariul de baza? Ce sporuri ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea legii oana dragoiescu oana dragoiescu am fost incadrata in 2006 ca bibliotecr comunal.beneficiez de spor de vechime si indemnizatie de conducere 15%.NU am primit spor de periclitate 15% desi este ... (vezi toată discuția)