avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata in rate a sultei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata in rate a sultei

Dacă se acceptă de către creditor plata sultei în rate lunare ,pot solicita și plata cheltuielilor de judecată in același mod? Ce trebuie făcut in acest sens? Cum dovedesc eu plata sultei și a cheltuielilor la scadență?
faceti plata prin banca si specificati la observatii ca e prima, a doua rata si tot asa pana la ultima rata si din sulta si din cheltuielile de judecata.
Daca tot va intelegeti cu creditorul păe plata in rate, atunci conveniti cu el dovezile de plata. De solicitat puteti solicita, insa trebuie sa fie de acord creditorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati de plata sulta loanabelciu loanabelciu Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti ce modalitati de plata sunt acceptate in instanta pentru plata sultei (mai bine zis avem un apartament cu 3 camere ce ... (vezi toată discuția)
Partaj gaab gaab Sunt in proces de partaj cu fosta sotie ,care este plecata in Italia de vreo 5-6 ani ,iar acum in acest proces cere drepturile bunurilor comune ,in speta ... (vezi toată discuția)
Plata sulta carsteaverginica carsteaverginica buna ziua. in urma apelului trebuie sa platesc o sulta in valoare de 1800 lei. intrebare- daca nu am nici un venit , pot plati aceasta sulta in rate ? Unde ... (vezi toată discuția)