avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Legalitatea inchirierii unui spatiu publicitar online
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Legalitatea inchirierii unui spatiu publicitar online

Buna ziua,

Detin un site de anunturi online si in curand o sa vreau sa inchiriez spatiu publicitar care consta in bannere publicitare. Intrebarea este:

Care este cea mai buna solutie pentru ca aceasta inchiriere sa fie legala? Am nevoie de SRL/PFA? Care sunt documentele necesare pentru aceasta inchiriere intre mine si firma respectiva (contract/factura etc.)?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 15:44, 26 Iunie 2015
in primul rand daca aveti site cu anunturi si aveti venituri trebuie sa va inregistrati fiscal ( srl, pfa)
apoi daca vindeti anunturi - la fel trebuie o forma de organizare
in caz ca exista venituri si nu s-au platit impozite = evaziune fiscala....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare site banita banita Buna ziua! Vreau sa creez un site online cu informatii , tot felul de informatii, date, sfaturi, opinii, etc., ocazie cu care as dori sa ... (vezi toată discuția)
Contract de sponsorizare ContSters142942 ContSters142942 Buna ziua. Am un blog pe care imi astern gandurile. De curand am primit un mesaj de la reprezentantul unei firme ca ar dori sa ii promovez produsele printr-un ... (vezi toată discuția)
Impozitare venituri online - cum procedez? adrian258 adrian258 Timpul fiecaruia este pretios asa ca voi fi scurt si la obiect: Inregistrez profit ca Persoana Fizica in mediul online sub urmatoarea forma: Sunt platit ... (vezi toată discuția)