avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... infiintare site
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

infiintare site

Buna ziua!
Vreau sa creez un site online cu informatii , tot felul de informatii, date, sfaturi, opinii, etc., ocazie cu care as dori sa inchiriez si spatiu publicitar, bineinteles daca o sa apara posibilitatea si daca o sa am cui sa inchiriez...totodata o sa apara si adsense :)
Mentionez ca site-ul nu o sa fie unul comercial, nu o sa aiba un magazin virtual.
As dori sa aflu daca trebuie sa intocmesc ceva documente ptr infintarea site-ului, daca trebuie sa infiintez un pfa, in eventualitatea in care o sa inchiriez spatiu in vederea afisarii unor reclame.
Va multumesc!!!
Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2011
banita, utilizator
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 17:32, 13 Februarie 2011
Nu aveti nevoie de autorizatie. Ca sa semnati contracte si sa eliberati facturi e bine sa faceti PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie familiala - magazin online matyiro matyiro Avem o Asociatie Familiala. As dori sa extind activitatea AF-ului si cu un site prin care as putea sa vând lucrurile din magazinul nostru pentru a atrage noi ... (vezi toată discuția)
Activitate economica fara autorizatie automtics_rules automtics_rules Buna ziua, am avut ceva venituri din publicitate pe internet pe care le-am declarat la anaf ca si persoana fizica(neautorizata). Mai nou am auzit de la un ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui pf GeorgianaDorina GeorgianaDorina Doresc sa vad cauciucuri SH si vreau sa mi deschid un PF.Se poate?Ce acte imi trebuiesc?Ce cod caen imi trebuie?Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)