avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Asociatie Familiala - magazin online
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Asociatie Familiala - magazin online

Avem o Asociatie Familiala. As dori sa extind activitatea AF-ului si cu un site prin care as putea sa vând lucrurile din magazinul nostru pentru a atrage noi clieti. Mentionez că avem un magazin în oras, conform legii cu casa de marcat. As dori sa aflu, dacă as putea sa-mi deschid magazinul online în cadrul acesteia sau este necesară să găsesc o altă modalitate. Orice opinie este bine venită. Multumesc anticipat. Matei
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 20:23, 23 Mai 2010
puteti sa deschideti si pagina de internet pentru magazin oline nu este nici o problema, nu este necesara alta autorizatie sau alta activitate, doar activitatea online difera de cea cu vanzare directa prin magazin in sensul ca nu are contact direct cu clientul ca si vizibilitate !este bine ca evidenta contabila sa tineti cele doua activitati separat pentru a avea control mai bun asupra gestiunii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casă de marcat LuciaNeagu LuciaNeagu Bună ziua! Mi-am făcut un PFA și aș vrea să știu dacă este necesară achiziția unei case de marcat, în condiția în care eu toate comenzile le ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez o asociatie familiala a159 a159 Buna ziua! Am rugamintea ,daca are cineva rabdare sa-mi raspunda la cateva intrebari deoarece vreau sa infiintez o AF si nu am nici o vaga idee, astfel: ... (vezi toată discuția)
Asociatie familiala manusa manusa Buna ziua, va rog sa ma ajutati : eu impreuna cu sotul meu dorim sa ne deschidem o asociatie familiala dar suntem deja asociati la un SRL. Exista vreun ... (vezi toată discuția)