avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata sultă impreună cu cheltuieli de judecată
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata sultă impreună cu cheltuieli de judecată

Dacă se plateste integral sulta către creditor in fata notarului se pot plati și cheltuielile de judecată tot atunci? Se poate preciza in declaratia notarială că s/au incasat și cheltuielile de judecată? Ce trebuie să fac eu și creditorul pentru ca , CF să fie liberă de orice sarcini?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:22, 18 Iunie 2015
Binenteles ca se pot plati, se va mentiona in declaratie cat a reprezentat sulta si cat cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de sulta - cum platesc, ce se intampla daca nu platesc, pot vinde fara plata? morarudiana morarudiana Am castigat, in urma unei iesirii din indiviziune cateva imobile, insa am de platit titlu de sulta celorlalte 2 parti implicate. Cu una din parti nu avem nici ... (vezi toată discuția)
Plata sulta muresan mariana muresan mariana Pe cf este inscrisa o sulta, dar persoana respectiva este decedata si se pare ca mostenirea este vacanta. Ce trebuie sa fac pentru a putea radia sulta? (vezi toată discuția)
Sulta in cartea funciara claudiufulga claudiufulga Buna ziua, Impreuna cu fosta sotie, am achizitionat prin credit PC un apartament. In urma divortului si a actului de partaj,efectuate in 2014, intregul ... (vezi toată discuția)