avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa a doua de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa a doua de munca

Mama mea a lucrat la Cooperativa Mestesugarilor din Arges timp de cinci ani si i s-a dat adeverinta unde se specifica ca are grupa a doua de munca, dar la Casa de Pensii i s-a spus ca se calculeza diferit grupa a doua spre deosebire de alte intreprinderi.
Intrebarea mea este: daca i se pune grupa a doua de munca la vechime pentru anii lucrati la cooperativa?
Cel mai recent răspuns: zandarclaudia83 , utilizator 15:53, 18 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru dosar pensionare rdavid rdavid Buna ziua, Cum sau de la ce institutie pot obtine o adeverinta care sa confirme faptul ca am fost angajat cu carte de munca la o unitate (Cooperativa ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca a ii a kriskrs kriskrs Buna ziua, am si eu nevoie de cateva lamuri, o sa incerc sa fiu cat mai concis. Mama avea dreptul sa iasa la pensie la 57 de ani (hartie la mana de acum cativa ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata lilly11a lilly11a Daca o persoana a lucrat timp de 12 ani in grupa a 2 de munca, in procent de 70%, dar fara diminuarea varstei de pensionare, perioada respectiva se ... (vezi toată discuția)