avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Administrator la propriul SRL (fara contract de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Administrator la propriul SRL (fara contract de munca). Cum demostez vechimea?

Buna ziua,
Am deschis un SRL in anul 2008. Din 2009 pana in 2013, am avut activitate pe ea, ca si contract de colaborare cu un alt SRL (proiectare in domeniul constructiilor civile). La SRL - ul meu, nu am avut angajati, nici macar eu nu eram angajat, ci doar administrator.
Intrebarea mea este daca mi se pot recunoaste acesti aproape 5 ani de munca ca si vechime in munca?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:12, 19 Iunie 2015
Pai nu ati muncit la srl-ul dvs., doar l-ati administrat. Daca nu platiti contributii nici nu beneficiati de vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunere legislativã de modificarea a legii nr.230/2007 Adriantot Adriantot Pe site-ul Senatului gasti o \\\\"Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului anycyk anycyk Buna ziua! Am cateva intrebari referitoare la modalitatea de acordare a concediului de cresteere a copilului. Eu sunt profesor titular in Romania, dar in urma ... (vezi toată discuția)
Tipuri contracte angajare diannaovi diannaovi Ce tipuri de contracte se pot incheia la angajare..in fara de contractul individual de munca pe perioada determinata /nedeterminata?Exista un tip de contract , ... (vezi toată discuția)