avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata debit sau cheltuieli de executare ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata debit sau cheltuieli de executare ?

Daca am un spatiu comercial aflat sub sechestrul ANAF si platesc lunar o suma de bani pentru achitarea debitului + penalitati si cheltuieli de executare (scoaterea spatiului la licitatie, etc). Banii respectivi pot sa ii platesc in contul de debit (care tot creste)? Sau este necesar mai intai sa achit suma acumulata de pe urma executarii?

Cunosc o societate care are sub sechestru doua masini iar ANAF ii permite sa plateasca lunar si din debit si din cheltuielile de executare + penalitati. Mie de doi ani imi tot baga banii la cheltuielile de executare pe motiv ca nu pot achita debitul decat dupa ce am terminat cu respectivele cheltuieli., desi din 2012 de cand a fost pus sechestrul si pana acum doi ani am putut sa platesc din debit.

Alte discuții în legătură

Plata debitului, a penalitatilor si cheltuielile de executare MariaPostolache MariaPostolache Buna ziua, In legatura cu o societate comerciala care nu mai are activitate de multi ani insa nu am reusit sa o inchid deoarece nu am reusit sa platesc ... (vezi toată discuția)
Ipoteca si sechestrul asigurator ryan1 ryan1 Buna ziua Pe un imobil apartinand unei SC pe care exista o ipoteca de rangul 1 in favoarea unei persoane fizice, ulterior MFP-ANAF-AFP a notat sechestru ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator pe casa din cauza penalitatilor la pfa taxi dyxandra dyxandra Buna.Poate ma ajuta cineva:(.Sotul meu a fost pfa Taxi pana anul trecut in august,cand a renuntat laLicenta/deci pfa/ nemaiputand plati impozitele de 80 mil.+ ... (vezi toată discuția)