avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand fac recurs la judecatorie ma adresez ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand fac recurs la judecatorie ma adresez presedintelui judecatoriei sau presedintelui tribunalului?

Cand fac recurs la judecatorie, ma adresez presedintelui judecatoriei sau tribunalului in formularea de la sfarsit "Domnului presedinte a Judecatoriei / Tribunalului / Curtii de Apel / ICCJ"?

Stiu ca recursul il trimit la judecatorie, dar in formulare cum ma adresez?

Unele modele adreseaza presedintele Tribunalului, altele presedintelui Judecatoriei, si sunt confuz
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:42, 19 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Am zis catre judecatorie, si la sfarsit presedintelui tribunalului... si am trimis-o la judecatorie, judecand dupa majoritatea modelelor de pe internet. Acum asta e, ce-o iesi o iesi :D

P.S.
Nu inteleg rostul de a trimite la judecatorie cand recursul se judeca la tribunal. Cand faci plangere impotriva actelor procurorului cf. art. 340 CPP, o adresezi instantei, care face adresa parchetului sa aduca doarul...
Calea de atac se depune la instanţa de fond, însă ea se adresează preşedintelui instanţei care urmează să o soluţioneze. Citiţi mai jos:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este nevoie sa sesizez curtea constitutionala din nou daca s-a pronuntat asupra aceluiasi text de lege din cpp vechi? eusaisapte eusaisapte 1. Vreau sa atac direct in instanta ordonanta de respingerea plangerii impotriva actelor procurorului formulata cf. art. 339 din CPP, formulata impotriva ... (vezi toată discuția)
Restituire de permis conducere de judecator HQM HQM Am permisul confiscat de Politia Rutiera. Procuratura a clasat dosarul. conform art. 16 alin 1 lit c. Judecatorul de drepturi si libertati a ... (vezi toată discuția)
Cemare in judecata parchet contra unei ordonante de clasare / penal inam_ro inam_ro Cui ma adresez pentru chemare in judecata Parchet contra unei Ordonantei de clasare ( care dispune neinceperea urmaririi penale)? Ma adresez Sectiei ... (vezi toată discuția)