avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna ziua si va rog sa scuzati deranjul, m-am casatorit in 2003 si am divortat in 2012, fosta sotie a introdus partajul acum in 2015. Stiu ca ce a fost cumparat in perioada casatoriei intra la partaj, dar aici este o problema, fosta sotie a locuit cu mine din 2001 si me-am casatorit in 2003, din 01.07 2001 si pana la data de 09.09.2002 sotia nu a fost angajata, mama dumneaei trimitand bani pe numele meu, motivul fiind nu avea domiciliu, ea fiind din alta localitate. Acum la partaj mama ei a prezentat mai multe chitante cu sume de bani din care dumneaiei mentioneaza ca s-au facut inbunatatiri la apartament, nu sunt chitante din aceea perioada.
Are acest drept? Noi nefiind casatoriti in aceea perioada?
Daca fica dumneaie nu a lucrat, banii au fost pt. intretinerea ei.
Va multumesc si scuzati deranjul.
Ultima modificare: Vineri, 19 Iunie 2015
77adrian, utilizator
Depinde cum dovediti cele sustinute in instanta. Fiecare parte are voie sa isi prezinte probele si sa le dea interpretarea proprie.
Buna ziua. Puteti apela la mediere pentru a ajunge la o intelegere cu privire la partaj in functie de interesele si dorintele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi dupa casatorie mariw mariw Buna ziua. Bunica mea, Vasilica,a divortat de Nicolae acum 5 ani,dupa 45 de ani de casatorie. Casa in care au locuit amandoi a fost a parintilor lui Nicolae. ... (vezi toată discuția)
Partaj credit refinantat -urgenta cardamisa cardamisa m-am casatorit in mai 2001 si in oct 2001 am avut un copil. In 2003 am luat un credit ipotecar pe 15 ani de la banca unde eram angajata . in sept 2006 am ... (vezi toată discuția)
Lamuriri in procesul de partaj mariabibire mariabibire Buna ziua d.le Avocat. Eu am introdus actiunea de partaj pe data de 12 iulie 2013 si am prima infatisare in procesul de partaj pe data de 10 aprilie 2014.Am ... (vezi toată discuția)