avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... COTE PARTI SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

COTE PARTI SUCCESIUNE

Buna ziua,
Eu sunt vaduva ,sotul meu a decedat in urma cu 15 ani,cand fetita noastra avea 2 ani.Acum un an am cumparat un apartament prin credit Prima Casa si as dori sa ma recasatoresc cu un barbat care este divortat si are un copil din prima casatorie incredintat fostei sotii.As dori sa stiu daca fiul viitorului sot va avea dreptul la apartament dupa decesul tatalui sau si ce cota va avea.
Cel mai recent răspuns: nicoleta17 , utilizator 15:06, 28 Iulie 2015
Nelinistea mea e legata de faptul ca in cazul in care cel cu care intentionez sa ma casatoresc decedeaza inaintea mea poate veni fiul sau sa-si ceara mostenirea ramasa de la tatal sau .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa mi oferiți o soluție pentru următoarea ... racovita.cristina@yahoo.com racovita.cristina@yahoo.com Buna ziua, Va rog sa mi oferiți o soluție pentru următoarea situație. Urmează sa ma căsătoresc cu iubitul meu. Impreuna avem un copil de 6 ani ... (vezi toată discuția)
Recasatorie , ce se intampla cu fiul mostenitor magika2002 magika2002 Buna ziua, as dori sa ma recasatoresc, eu am o garsoniera si o fata iar sotul o casa si un baiat . Ce drepturi are baiatul lui in garsoniera mea, si ... (vezi toată discuția)
Separatia de bunuri in timpul casatoriei - mostenitori Crina.Crina Crina.Crina Bună ziua. Am citit mai multe răspunsuri legate de acest subiect, dar tot nu m-am lămurit deplin. Eu și soțul deținem acum la comun un apartament. El are ... (vezi toată discuția)