avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neînregistrare contract individual de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neînregistrare contract individual de muncă

Găsisem la un moment dat o decizie a Secțiilor Unite sau a ICCJîn care se stabilea cadrul procesual al unui litigiu asupra contractului individual de muncă.
Dacă acesta era înregistrat la ITM, era de competența instanței civile, dacă nu era înregistrat la ITM, era de competența instanței penale.
Vă rog frumos, dacă aveți cunoștință despre aceasta să-mi comunicați, măcar, numărul acelei decizii. Vă mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Hotãrâre i.c.c.j./s.u. mircea_g21 mircea_g21 Găsisem anul trecut o hotărâre a ICCJ sau a Secțiilor Unite prin care, în motivarea hotărârii, motiva că pentru competența Tribunalului în ... (vezi toată discuția)
Acte detinute de itm-comunicarea acestora popmari popmari Buna ziua, in urma unui proces, litigiu de munca, in care o instanta de judecata mi-a respins toate probele prin care solicitam unei societatii sa le ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu creat societatii, instanta competenta??? ghimicim ghimicim salariatul societatii nu a respectat orele de lucru, lipsind in mod repetat de la servici. prin lipsa sa s-au produs prejudicii societatii, aceasta avand ... (vezi toată discuția)