Vă rog să mă ajutați cu un sfat în măsura în care vă pricepeți.
Pe scurt: sunt asociat unic la o firma SRL înființată la sf. anului trecut (2014). Firma nu a mers după cum mi-am dorit și nici pe viitor nu văd șanse ca aceasta să înceapă să meargă spectaculos, așa că am luat hotărârea sa o închid în viitorul apropiat (în câteva luni, mai exact).
Tot anul trecut, ulterior inființării firmei, am încheiat un contract cu orange pt. un abon. Pantera 25 pe 24 luni + un telefon mobil din gama medie "la preț subvenționat" (adică câțiva zeci de euro mai puțin față de ce era pe online la liber). Fiind client nou, am fost obligat să plătesc în avans ab. pe trei luni la semnarea contractului, urmând ca acesta să fie scăzut din valoarea abonamentului, pe facturile emise in decursul a 6 luni.
Intrebarea este: având in vedere ca firma se va închide cu certitudine, ce variante de întelegere am cu orange pt. a ne despărți amiabil ?
Să plătesc c/v tuturor abon. pâna la sf. contractului mi se pare absolut revoltător, având în vedere că nu voi mai beneficia de niciun fel de serviciu de la ei. Sunt dispus să platesc valoarea subvenției la telefon (LG G3S adica varianta mini, un telefon de toata jena, pe care nu-l recomand nici la dușmani), așa ar fi corect. Până la urma, firma se inchide tocmai pt. că nu merge, aici nu este vorba de rea-credință sau de vreo țeapă.
Știu că unii spun ca nu le pot plăti nimic, avănd in vedere că firma se închide, dar aș dori sa încheiem colaborarea in termeni civilizați.
Nu că ar avea vreo importanță, dar în toată aceasta perioadă de când am acest abonament, acesta nu a fost folosit practic deloc, cred ca nu s-au vorbit in 7 luni nici măcar 50 de minute de pe el, iar traficul de date (2GB) nu a fost folosit absolut deloc.(pt. că am folosit telefoanele personale, din comoditate probabil). Practic a stat si stă degeaba.
Abonament orange
jianu ana
in 2oo9 sept m-am prezentat sa-mi teinnoiesc abonamentul de 3 euro la orange.Am reinnoit ab. pe 2 ani si d-ra mia dat un telefon de fidelizare si un ab. de 10 ... (vezi toată discuția)