Buna ! Am o problema, nelamurire .. nici nu stiu cum sa o iau, va povestesc totul ca sa intelegi mai bine .
Am fost impreuna cu niste prieteni la un chef la un apartament si o persoana i-a furat din portofelul proprietarului apartamentului suma de 700 de lei . Am chemat politia, am dat declaratii persoana vinovata find de fata, domnii politisti au decurs la perchezitia geantei acesteia . In urma perchezitiei au gasit un pliculet cu niste praf alb in portofel si langa 2-3 medicamente ( nu stiu exact de care ), problema e ca persoana respectiva ( care a mai avut probleme cu politia inainte) m-a acuzat pe mine si pe inca un prieten de consum dar noi nu detineam deloc droguri la noi, nici macar in casa, doar ei ii s-au depistat drogurile de aprox 1g . Este adevarat ca noi am consumat dar pentru prima data ( in cazul meu ) . Nelamurirea mea este urmatoarea, pot fi pedepsit pentru asa ceva ? Daca da, care ar fi pedeapsa ? Tin sa precizez ca sunt minor, mai am cateva luni de zile pana la varsta de majorat . Drogurile nu erau ceva grave gen cocaina sau stiu eu .. am gustat si aveau gust de medicament ... Scuzati greselile ortografice dar tot acolo ma gandesc ...