avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nelamurire acuzare consum droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nelamurire acuzare consum droguri

Buna ! Am o problema, nelamurire .. nici nu stiu cum sa o iau, va povestesc totul ca sa intelegi mai bine .

Am fost impreuna cu niste prieteni la un chef la un apartament si o persoana i-a furat din portofelul proprietarului apartamentului suma de 700 de lei . Am chemat politia, am dat declaratii persoana vinovata find de fata, domnii politisti au decurs la perchezitia geantei acesteia . In urma perchezitiei au gasit un pliculet cu niste praf alb in portofel si langa 2-3 medicamente ( nu stiu exact de care ), problema e ca persoana respectiva ( care a mai avut probleme cu politia inainte) m-a acuzat pe mine si pe inca un prieten de consum dar noi nu detineam deloc droguri la noi, nici macar in casa, doar ei ii s-au depistat drogurile de aprox 1g . Este adevarat ca noi am consumat dar pentru prima data ( in cazul meu ) . Nelamurirea mea este urmatoarea, pot fi pedepsit pentru asa ceva ? Daca da, care ar fi pedeapsa ? Tin sa precizez ca sunt minor, mai am cateva luni de zile pana la varsta de majorat . Drogurile nu erau ceva grave gen cocaina sau stiu eu .. am gustat si aveau gust de medicament ... Scuzati greselile ortografice dar tot acolo ma gandesc ...
Da, evident. Si consumul de droguri se pedepseste, nu numai detinerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu cum sa incep... relevanta probe biologice Sevalu Sevalu Am consumat \"prafuri\" (fostele legale) si am fost oprit in trafic pt. Defectiuni la sistemul d iluminare....iar probabil ca urmare a comportamentului meu am ... (vezi toată discuția)
Droguri plantate in ghiozdan, gasite la perchezitie la intrare la festival CyClopedy CyClopedy Buna ziua, zilele trecuta am fost surprind de o surpriza neplacuta cand la intrarea festivalului \"Electric Castle\", domnul care m-a perchezitionat a scos un ... (vezi toată discuția)
Retinerea pentru consum de droguri. bennn1 bennn1 Buna ziua, am o intrebare legata de o problema si anume: In dimineata de marti spre miercuri la ora 02:00 am fost retinuti pentru posesie si consum de droguri ... (vezi toată discuția)