avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcolice +conucere cu permisul suspendat

Am nevoie de ajutor, in martie 2009 mi-sa retinut permisul pt alcolemie0,4 in aerul expirat am refuzat sa dau probe la spital si nu am dat nici o declaratie si am refuzat sa semnez orice proces verbal,am inteles ca trbuie sa astept sa fiu chemat de procuror pt declaratii ,am luat legatura cu un avocat si mi-a spus ca nu poate face nimic pana nu sunt chemat,dar totusi au trecut 4 luni , in plus zilele trecute am condus fara permis am stationat inainte de filtru de politie si am fost luat de politie din masina la sectie pt declaratii la fel am refuzat sa semnez procesul verbal ,dar am dat declaratie .. Este prima abatere,dar cam mare.
Va rog ce risc si ce ar trebuii sa fac.
Multumesc Enorm in avans pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 18:43, 6 Iulie 2009
Am inteles in urma discutiei cu un avocat ca poate dura 1 an poate mai mult pana se da o solutie si ca sigur o sa fie pedeapsa inchisorii cu supendare si chiar anularea permisului.
Orice om are tendinta sa aleaga avocatul care spune ce ii convine clientului ,ce vrea el sa auda,acum incerc sa aleg.
Parerea dumneavoastraeste sa aleg un avocat foarte cunoscut sau un avocat care a fost politist :D.
Nefiind in domeniu toata lumea recomanda pe cineva
Va sfatuiesc sa alegeti un avocat in domeniul dreptului penal, dar care are temeinice cunostinte in domeniul infractiunilor rutiere.
Faptul ca o persoana a fost politist, nu este o dovada ca aceea persoana este si un avocat bun in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permis suspendat si flagrant annaanna annaanna Buna ziua Pot primi pedeapsa cu suspendare in cazul in care sunt cercetat pentru conducere cu permisul supendat si flagrant pentru dare de mita unui ... (vezi toată discuția)
Incalcarea art. 87 alin. 1 din o.u.g. 195/2002 Paul13 Paul13 Buna ziua. Am condus pe drumurile publice un autovehicul aflandu-ma sub influenta bauturilor alcolice. La semnalul politistului rutier am oprit autovehiculul ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - infractiune sau contraventie? cristinaenache cristinaenache Acum aproximativ o luna, cam pe la ora 23, prietenul meu a fost surprins de politie in stare de ebrietate la volan. Conducea cu viteza legala, cu centura pusa ... (vezi toată discuția)