avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Masina de spalat, montare in bucatarie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Masina de spalat, montare in bucatarie

Exista stipulat in legislatie daca masina de spalat se poate monta in bucatarie la bloc?
Cel mai recent răspuns: sanda65 , utilizator 18:44, 22 Iunie 2015
nu, o montati pur si simplu.
Nu exista nicio interdictie pentru montarea masinii de spalat.
Sunt garnituri de bucatarie care au incorporate astfel de masini de spalat.
Nu este prevazut in legislatia nationala interdictie in acest sens
Problemele ce apar in cazul instalarii masinilor de spalat in bucatarie sunt generate de faptul ca exista comportament diferit intre apa menajera si spuma,cu riscul de a inunda vecini
Nu exista o interdictie.in schimb alimentarea trebuie trecuta prin apometru iar montarea sa nu se faca prin baterie-face bypass.Am avut in bloc masini montate prin baterie care se alimenta cu apa calda.Rezultat pe conducta de apa rece curge calda sau chiar fierbinte.
La primele etaje au cedat garniturile de la apa fierbinte.
Este adevarat ca nu este interzis, dar intervin alte probleme In primul rand tehnice , se stie ca , conducta de scurgere de la baie are 110 mm pe cand cea de la bucatarie cel mai bine are 70, iar spuma rezultata de la masina de spalat poate provoca o blocare temporara care produce o refulare a apei rezultata din spalarea lenjeriei ,inclusive intime care poate avea diferiti microbi si nunumai ( ferice de vecinul din apart. inferioare sa aiba carne la dezghet sau vase in ghiuveta). Va rog ganditiva bine cand montati masini de spalat in bucatarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refulare msr bucatarie VenserB VenserB Buna ziua, Stau cu chirie de cateva luni intr-un apartament de bloc construit prin anii \'60/70 la etajul 6, apartament in care au mai stat si alti chiriasi ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)
Apa menajera de la bucatarie refuleaza in chiuveta... ce pot face din punct de vedere legal? mirela2402 mirela2402 X-(X-(Ce este de facut??? Locuiesc la etajul 8 iar la etajul 11 pe partea de deasupra apartamentului meu este montata o masina de spalat rufe in bucatarie si ... (vezi toată discuția)