Buna ziua!
Am primit urmatoarea instiintare:
"... in conformitate cu art. 260 din Legea 135/2010 privind Codul de procedura penala, va instiintam ca la data de 19.06.2015, ora ..., am procedat la afisarea prezentei, nefiind indeplinite conditiile de inmanare a plicului cu acte de procedura aferente dosarului..., aflat pe rolul instantei Curtea de Apel Bucuresti.
Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa patru zile de la afisarea prezentei, dar nu mai mult de 0 zile (zero zile, scris de doua ori. greseala?)."
In anul 2008, s-au luat unii la bataie langa magazinul unde eram angajat eu. Ca orice persoana de bun-simt, nu am stat sa vad cum se bat aia, ci am plecat. Lucru pe care l-am declarat si la politie.
De atunci, nu m-a mai cautat nimeni, pana anul trecut, cand am primit un proces verbal, in care scrie ca daca incearca sa ma contacteze anumite persoane, sa anunt politia. Nu le cunosc pe acele persoane, dar banuiesc faptul ca au legatura cu cele care s-au batut.
Vineri, am gasit respectiva instiintare in cutia postala.
Nu inteleg de ce primesc lucruri care nu au legatura cu mine, care nu ma privesc. Eu am fost doar la locul si momentul nepotrivit.
Este vorba de procedura? Si daca da, trebuie neaparat sa merg sa ridic acel plic?
Dupa patru zile, inseamna ca incepand de joi (25.06.2015) sau pot si mai devreme?
"Dar nu mai tarziu de zero zile". Este o greseala de tipar?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns:
Alex20151 , utilizator
09:03, 22 Iunie 2015